Breda University of Applied Sciences

Data analist Logistics Community Brabant (0,4 fte)

LogisticsCommunity Brabant (LCB) brengt ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek bij elkaar om samen te komen tot logistieke innovaties in Noord-Brabant voor vandaag en morgen. Combineer jij graag het bedrijfsleven, innoveren en netwerken met elkaar? Kom jij uit het supply chain netwerk en ben je communicatief sterk? Solliciteer vandaag nog en kom werken met een hecht teamgevestigdopdegroene duurzame campus van Breda University ofappliedsciences (BUas)vlakbijhet centrum van Breda.    

Over Logistics Community Brabant (LCB)  

LCB is een samenwerking tussen Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit van Tilburg, Nederlandse Defensie Academie en Breda University ofAppliedSciences(BUas). LCB werkt samen met regiopartners REWIN,MidpointBrabant, Vijfsterren Logistiek en Supply Chain Platform Zuidoost-Brabant. LCB wordt financieel ondersteund door de provincie Noord-Brabant en de gemeente Breda. Gezamenlijk ontwikkelen we LCB naar een effectief netwerk dat de Brabantse kennispartners en het MKB dichter bij elkaar brengt en innovatie binnen de logistiek stimuleert.   

Vragen vanuit ondernemers of (semi-)overheid worden door LCB opgepakt en in samenwerking met kennisinstellingen in de praktijk uitgediept. Door deze aanpak ontstaan nieuwe en verfrissende ideeën die garant staan voor doorontwikkeling en toepassing van innovaties in het werkveld. 
 
De projecten en opdrachten hebben een open karakter; resultaten worden gedeeld met de markt en dienen als basis voor nieuw toegepast vervolgonderzoek en living innovation labs. 

Over deze baan  

Als data analist (0,4 fte) werk je voor de community Evenementen Logistiek en ben je verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en opzetten van netwerk-infrastructuur op locatie voor de LCB-toolkit (met onder andere (met onder andere meet-, beïnvloedings- en onderzoek technologieën). Je biedt technische ondersteuning op locatie om onderzoeksmethodes te bevorderen en draagt zorg voor het onderhoud van de digitale infrastructuur van het Crowd Science Research lab. Daarnaast ben je betrokken bij het creëren van slimme en innovatieve (digitale) oplossingen om onderzoeksdoelen te ondersteunen. Je verzamelt, slaat op, bewerkt, en analyseert zowel gestructureerde als ongestructureerde data met het oog op het bereiken van deze doelen.  

Ook fungeer je als sparringpartner voor zowel vakinhoudelijke als projectmatige werkzaamheden. Je bent gedreven om (deel)projecten tijdig en correct af te ronden en weet alle betrokkenen gemotiveerd te houden om maximaal bij te dragen. In de projectuitvoering leg je verantwoording af aan de betrokken LCB projectmanager of community manager.  

LCB is gevestigd op deInnovationSquare vanBUas. Een creatieve locatie waar studenten, docenten, onderzoekers en bedrijfsleven nieuwe kansen verkennen, ondernemen en samenwerking zoeken zowel internationaal als regionaal. Zie voor meer informatie ook de LCB-website: https://lcb.nu 

Wat bieden wij jou? 

  • Het salaris bedraagt minimaal 3.471,10 en maximaal €4.720,40 bruto per maand bij een volledig dienstverband; 

  • De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de cao-hbo. Je officiële functienaam wordt medewerker bedrijfsvoering; 

  • Het gaat om een projectdienstverband van 1 oktober 2024 tot uiterlijk 30 september 2025 

  • Je krijgt een volledige reiskostenvergoeding wanneer je met het OV reist en een tegemoetkoming aan de ziektekostenverzekering;   

  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,3% en jaarlijks 8% vakantiegeld;   

  • Je krijgt elk jaar professionaliseringsuren én bijna elf weken vakantie bij een fulltime baan 

  • Je komt te werken op een groene, duurzame campus vlakbij het centrum van Breda; 

  • Je wordt onderdeel van een dynamisch projectteam, bestaande gepassioneerde collega’sdie elke dag met veel energie hun vak uitoefenen.    

Wat vragen wij van jou?   

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in supply chain of data science en minimaal 5 jaar werkervaring in het supply-chain werkveld;   

  • Je hebt kennis van of affiniteit met ICT; 

  • Je hebt affiniteit met de evenementenindustrie en beschikt over een flexibele werkinstelling 

  • Je hebt sterke communicatievaardigheden en kunt goed samenwerken met zowel technische (ICT/data) als functionele supply chain professionals; 

  • Je hebt passie voor efficiëntie, duurzaamheid en procesoptimalisatie; 

  • Je hebt ervaring in het uitvoeren van verbeter-/innovatieprojecten; 

  • Je kunt zowel zelfstandig, maar ook goed binnen teamverband werken.  

Het sollicitatieproces 

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier voor 20 september 2024. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Nancy Bastiaansen via bastiaansen.n@lcb.nu voor inhoudelijke vragen over de functie zelf of met recruitment via recruitment@buas.nl voor vragen over het sollicitatieproces.   

Je krijgt uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum een reactie op jouw sollicitatie. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding bij BUas. De aanvraag hiervoor wordt door ons geïnitieerd na het arbeidsvoorwaarden gesprek.    

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Referentienummer:

LCB202402

Regio:

  • Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:

Tijdelijk

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

20-09-2024

Startdatum:

z.s.m.

Locatie:

Breda

Bedrijfspagina:

http://www.buas.nl

Kantooradres:

Mgr. Hopmansstraat 2 4817 JS Breda