Breda University of Applied Sciences is een zelfstandige en internationale instelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Centraal in de dynamische organisatie staat de ontwikkeling van onderwijs, beroepspraktijk en academische kennis op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Planologie & Verkeer en Toerisme & Vrije tijd.

In samenwerking met de diverse (internationale) werkvelden leidt Breda University of Applied Sciences studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. De instelling wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

Breda University of Applied Sciences is een dynamische onderwijsinstelling, met een internationaal karakter en een groeiende diversiteit aan activiteiten. Naast de hiervoor genoemde ontwikkelingen ligt dan ook een uitdaging in het verder professionaliseren van de dienstverlening en producten zodat deze afgestemd zijn op de activiteiten van onze klanten. Dat betekent dat van jou een enthousiaste, klantgerichte, proactieve en oplossingsgerichte houding wordt gevraagd.

Team Financiën heeft een heldere overtuiging over hoe zij bijdraagt aan het doen accelereren van vermogen: Wij willen dat het klopt! Dat willen wij bereiken door een ‘SMART friend’ te zijn: S timuleren – M eten – A dviseren – R apporteren – T jekken .

Kun jij je vinden in bovenstaande visie en zoek je een uitdagende baan met een leuke club collega’s? Lees dan snel verder!Senior medewerker financiele administratie 0,8 -1,0 fte

Functieprofiel

Je maakt onderdeel uit van de dienst Control, Finance & Administration en jouw werkzaamheden zijn, als senior medewerker, met name gericht op het opstellen en ontwikkelen van managementrapportages. Ook is het verbeteren van processen en het opleveren van het accountantsdossier onderdeel van je takenpakket. Daarnaast coördineer je de administraties van BUas Business B.V. en haar dochtermaatschappijen en ben je adviseur bij relevante zaken omtrent deze entiteiten. In nauwe samenwerking met de teamleider financiële administratie draag je bij aan een verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering van de financiële administratie.

Mee helpen bouwen aan een afdeling zie je als een uitdaging waaraan je jouw steentje wenst bij te dragen. Hiertoe signaleer je mogelijkheden welke kunnen bijdragen aan een verbetering van de afdeling en de processen en draag je op pro-actieve wijze verbetervoorstellen aan. Je denkt oplossingsgericht mee met je klanten en relaties vanuit een dienstverlenende en zakelijke houding.

Kandidaatprofiel

Je bent afgestudeerd aan een HBO richting bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie en hebt tenminste vijf jaar relevante ervaring binnen een financiële administratie, bij voorkeur in de non–profit sector. Je bent op zoek naar een financieel administratieve functie waarin je je kunt en mag ontwikkelen.

Je hebt kennis van administratieve werkzaamheden vanuit je opleiding en werk. Je bent in staat om de informatiebehoefte van het management door te vertalen in managementrapportages en hebt inzicht in de lopende processen. Je voert controles uit om een hoogwaardige grootboek administratie te waarborgen, hierin werk je zeer nauwkeurig. Ook heb je kennis en ervaring in het werken met de systemen Excel, en Word. Wanneer je al eens met Exact of Power BI hebt gewerkt is dat een pre. Power BI is een managementtool (rapportagetool) welke binnen BUas gebruikt wordt en deze dient nog geoptimaliseerd te worden. Je bent key-user van dit systeem en ziet kansen hoe dit te verbeteren. Belangrijk is dat je jezelf nieuwe systemen snel eigen kunt maken.

Je beschikt van nature over een aantal belangrijke competenties: goede communicatieve en adviesvaardigheden, representativiteit, kritische houding, omgevingssensitiviteit en oplossingsgerichtheid. Je bent een positief ingesteld persoon, bent leergierig, flexibel en pro–actief. We kunnen vertrouwen op jouw accuratesse en kwaliteitsgerichtheid. Je kunt prima individueel werken en gelooft tegelijkertijd dat werken in teamverband een beter gezamenlijk resultaat oplevert en meer werkplezier. Om te werken in een internationale omgeving is een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels onontbeerlijk.

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

De salariëring van deze functie wordt bepaald binnen het carrièrepatroon van CAO - schaal 9 met een brutosalaris van minimaal € 2.769,32- maximaal € 3.815,57 per maand bij een volledig dienstverband. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een (half) jaar contract. BUas bied je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en 8% vakantiegeld. Binnen de onderwijssector heb je bovendien – op basis van een fulltime aanstelling – 10,7 vakantieweken.

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier, welke je vindt door op de link te klikken die je op deze pagina aantreft. Sollicitaties per mail of per brief worden niet in behandeling genomen. Mocht je al een eigen account hebben in onze Talentpool, dan kun je vanuit je account solliciteren op deze positie en wordt de informatie uit je al aangemaakte profiel overgenomen. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:
15-04-2020

Locatie:
Breda

Solliciteren
Contactpersonen:
Angelique van GInk
mobiel: +31 654265427

Company homepage:
http://www.buas.nl